Retreat at Home

By our habits, we live in peace and happiness. By our habits, we create misery and pain. When we change our habits, everything around us can change.

Heb je de 11 daagse REST & RECHARGE mono-dieet & meditaties gemist? Misschien wil je morgen beginnen of volgende- week of -maand? Het kan! Deze serie van 11 lessen is opgenomen en terug te zien op VIMEO. Met de instructies en recepten van voedingsdeskundige en retreat-chef Marianne van den Heuvel van KokoKitchen kun je zelf ervaren hoe je lijf én je mind, het grootste plezier doet met deze retreat at home.

Het integreren van yoga, meditatie en gezonde voeding in het dagelijks leven, is wat Marianne en ik je graag met deze 11-daagse willen meegeven. Je zult merken dat je daarna eigenlijk vanzelf nieuwe gewoontes in je leven kan toepassen. Het ultieme recept staat nu bij ons iedere middag als lunch op tafel, manlief neemt het mee omdat hij buiten de deur werkt en wel wat krachtvoer kan gebruiken. Geen honger of opgeblazen gevoel, het geeft juist meer stevigheid, kracht, rust en helderheid.

Wat zeiden anderen over de 11-daagse?

Marianne en Hanneke,
Wat het mij bracht is het inzicht in het proces: Van een soort angst/ spanning voor het onbekende naar berusting/ loslaten van verzet (ook van het lichaam) naar overgave naar vertrouwen dat het goed en genoeg is naar blijdschap over de rust in het lichaam en mind. Ook fijn om te helpen ontspannen in de hele situatie zoals die nu is. Dank jullie wel.

Sat Nam Hanneke & Marianne, dank jullie wel voor de fijne 11 daagse Rest & Recharge! Ik heb er erg van genoten. Zowel van de lessen als het eten. Ik moet weer even wennen dat ik morgen weer ‘gewone’ boodschappen moet doen 😉. Wat fijn dat de lessen terug te kijken zijn. Ik vond het heerlijk op deze manier tijd en aandacht aan mijzelf te kunnen besteden en een aantal dingen zijn als puzzelstukjes in elkaar gevallen. 

Lieve Hanneke en Marianne, 

Dank je wel voor het mogelijk maken van deze challenge. Bij aanvang dacht ik, hoe houd ik het vol? Het is gelukt!! Het bracht rust, filosoferen over mijn relatie met eten, fijne yoga, nieuwe recepten, gezonde manier van koken, cravings naar drop, chocolade en chips die ook weer verdwenen, in een bubbel zitten, steun om het met een groep te doen, feestje bij de Toko, 11 dagen geen snoep en snacks, drie kilo lichter, trotse dochters, alternatief voor koffie gevonden, ritme en balans, goed moment tijdens deze Corona periode. 

En nu de gezonde leefstijl voortzetten….

Ik vind het helemaal geweldig. Ik heb in het verleden veel last gehad van mijn gezondheid oa door niet optimaal functionerende spijvertering. Dit mono dieet valt erg goed. Ik heb het idee dat ik hierdoor wél goed verteer en ik zit boordevol energie. 

Van het vroege opstaan en de Kundalini Yoga geniet ik ook. Ik ben blij dat het vrij gentle kryas zijn. De eerste meditatie voor healing-addiction valt me wel zwaar.

Het bevalt me allemaal zo, dat ik doorga met de ochtend-Kundalini Yoga en ook het ‘dieet’ voor een groot deel aan zal blijven houden. Een bijkomend voordeel van het ‘dieet’ is voor mij ook de minimale afval: ik koop een zak van 2 kilo en heb verder eigenlijk geen afval voor drie weken, oh ja de zakjes van de kruiden. 

Heel erg bedankt voor deze 10 (morgen 11) dagen, die veel meer zijn dan 10 dagen, maar, in mijn geval, een enorme waarde hebben toegevoegd aan kennis van mijn lichaam en nieuwe patronen hebben aangeleerd.

Het mono-dieet was lekker en gaf een voldaan gevoel. De uitdaging lag voor mij vooral in het aanpassen van eetgewoontes, niet onnodig snacken, niet onnodig de koelkast in. Door mijn werk kon ik me niet altijd aan het dieet houden, maar ik ben merkbaar afgevallen! Ik zet het mono-dieet zeker 1 of 2 dagen in de week voort.

SUPPORT
Mocht je specifiek tegen dingen aanlopen dan kun je altijd mij of Marianne mailen als je vragen hebt. Weet dat de dagelijkse vroege ochtend lessen zullen blijven doorgaan, ook als de studio’s weer open gaan. Juist die sessies kunnen je helpen om nieuwe goede gewoontes meer in te laten slijten, ook na die 11 daagse. Je kan deze lessen LIVE volgen via Zoom, of via VIMEO in je eigen tijd.

Ben je zo geïnspireerd door de recepten? Marianne geeft ook kookcursussen in Ayurveda. Als je meer wilt weten kijk dan op https://kokokitchen.nl of https://www.kookstudio.net.

ENERGY-EXCHANGE
Deelname: €50 inclusief 11 uur online yoga lessen, meditaties en recepten.

Meld je aan per email: info@kundalini.amsterdam

Na ontvangst van je email en je betaling ontvang je direct de videos en recepten zodat je ermee aan de slag kunt.

We zijn benieuwd wat het jou brengt!

Toos Nijssen weet deze retreat at home treffend te omschrijven en visualiseren:

Toos Nijssen

I’m already giving myself a prize, haha, I’m on day 9 of an 11 day mono diet in combination with kundalini yoga every morning from 7.00-8.00 given by a woman highly esteemed by me, Hanneke Hoitink. And No I am not enlightened, I fell so hard that I suddenly feel again what it is like to live on this EARTH. – Toos Nijssen